boxed
border
https://www.tilburgstuinen.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://www.tilburgstuinen.nl/
#8cb116
style4
anime sex
xxx tube bubble butt kelsi monroe wet and ready to fuck.

Onderhoud

2016-04-05-PHOTO-00000914Het hele jaar door een verzorgde tuin, dat is mogelijk. Ook tijdens uw vakantie of afwezigheid. Hebt u gebrek aan tijd, geen groene vingers of fysieke beperkingen. Tilburgs Tuinen neemt uw tuinzorgen graag uit handen en zorgt met veel plezier ervoor dat uw tuin er piekfijn en goed verzorgt uitziet. Tilburgs Tuinen werkt met een wekelijks, twee wekelijks, maandelijks of op basis van een drie keer per jaar tuinabonnement. Hierdoor bent  u ervan verzekerd dat uw tuin structureel, op geheel vakkundige wijze wordt onderhouden. Ook is het mogelijk om een seizoensabonnement af te sluiten. In overleg met u worden de werkzaamheden vastgesteld.

Een tuin kan niet zonder onderhoud, want onderhoud is het behoud van uw tuin. Maaien, bemesten, zomer- en wintersnoei, onkruid vrijhouden en bestrijden van ziekten en plagen. Het zijn werkzaamheden die regelmatig terugkeren in iedere tuin en Tilburgs Tuinen is hierin gespecialiseerd.

In het voorjaar ontwaakt uw tuin uit de winterslaap en is het tijd voor de eerste werkzaamheden zoals het bemesten van de borders. Vervolgens het verticuteren en het bemesten van het gazon.

In de zomer is het tijd voor het snoeien van hagen en voorjaarsbloeiers.

In de winter en in het najaar is de tijd aangebroken om heesters en bepaalde soorten bomen en vaste planten te snoeien. Ook het verwijderen van overtollig blad, het omspitten van uw tuin, het schoonmaken van dakgoten behoort tot onze werkzaamheden.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact op.

paged
Loading posts...
link_magnifier
#ACAAAA
off
fadeInDown
loading
#ACAAAA
off
Terug